Ledig helg


Denna helgen är jag ledig fre-söndag så härligt. Har inte mycket inplanerat heller. I morgon ska jag följa med min syster när hon ska tävla med sin sin häst. På eftermiddagen ska jag och Emie träna i Sölvesborg. Jag ska tävla Wiggo i Lund med laget så måste hinna träna lite innan också. Men ska bli jätte kul. Han och Wilja känns ungefär likdana. Så tror inte det ska vara några problem. Snällt av Emie att låna ut honom.


Wiggo



Wilja



Idag har jag bara städat och sånt som man gör när man är ledig. Snart blir det en långpromenad med dom två bästa <3.


Ha en bra helg

Kungsbacka



Varit i Kungsbacka och tävlat. Lite blandade resultat. Med Wilja nollade vi öppenklassen på lördagen 8/50 starter. Disk i agilityklass 3 (valde det själv). På lördagen fick Nemo 5 fel i agilityklass 2 (men vet inte var jag fick felet ) =) blev tvåa ändå, 10 sekunder bättre än den som vann. I hoppklass 3 blev det en disk med Nemo.

På söndagen gick det bättre. I agilityklass 2 med Nemo blev det ett nollat lopp. En andra placering och pinne. Han gick jätte bra.  

Med Wilja gick det också bra =). I hoppklass 2 blev det en andra placering och pinne. Nu är vi i klass 3 i båda hopp och agility. Fina hund.

Vädret har väl inte varit det bästa. Allt var verkligen blött nu när vi kom hem.
Vi stannade i Ullared på vägen hem också. Sov där en natt och shoppade lite idag. Hittade faktiskt ganska mycket fint bland annat jacka, tröja, hundsaker mm.

Nej nu är det dags att sova


Träning

Tränat idag med båda hundarna. Nemo kändes helt ok. Han har vilat sen jag var i Sjöbo. Tyckte han behövde det. Han rev ett par hinder idag. Men gick bättre andra rundan jag körde med honom. Kontaktfälten var bra.

Wilja var så laddad, nästan för laddad. Men så snabb och kul att springa med.











Ikväll har jag packat husvagnen, burar, stolar och allt som ska med. Jag och Kajsa åker i morgon efter jag slutat jobba. Vill helst försöka komma fram innan det blir mörkt. Hoppas vi hittar dit denna gången. Sist körde vi efter min gps. Gps är bra men inte när de satt ut fel kordinater =). Vi hamnade på en smal liten grusväg som ledde till ingenstans. Vara bara till att vända. Problemet var bara att vi hade husvagnen med också =). Men vill man så går allt. Det gick iallafall till slut. Så måste leta upp en bra vägbeskrivning denna gången =)

Tänk att mamma och dom ska ha en sheltie till snart. Ska bli så himla kul. Man saknar denna lilla underbara hund så mycket. Älskade och saknade lilla Flipp.

Världens finaste Flipp

 

Mamma och dom ska ha en sheltie från Missnutts kennel. Där min underbara Wilja kommer ifrån. Har ingen bild på mamman men här kommer en bild på pappa Yummie. Han är en hund som är mycket framåt och älskar alla. En bra egenskap tycker jag. Mamma Sally är också pigg och orädd sheltie. Blir nog en bra kombination. Kul med en ny träning och tävlingskompis så småningom =)






Världens bästa syster






Ville bara säga att jag har det. Finns ingen som hon, vi är verkligen världens bästa kompisar.

Filmer

Här nedan kommer lite filmer från Sjöbo. Har dock inte med loppet som jag fick sm- pinne i. Men sm- pinne loppet med laget har jag med.

Ha det bra

Wilja och lagkompisen Jason


Wilja, Jason, Dobby och lilla Nemo


Nemo och jag i Oxie


Filmkväll

Igår hade Jenna (min syster) och jag filmkväll. Åt chips och dipp. Onyttigt, men gott var det.


Idag har jag mest tagit det lugnt. Nemo har varit hos morfar ett par dagar nu när jag jobbat. Morfar har även fixat med min bil. Bytt kammrem och servat den. Så glad att han kan sånt. Inte billigt annars precis.

Ikväll blir det lite träning för Nemos del, bara kontaktfält. I morgon ska jag träna lite med Wilja. Hon måste tränas någon dag innan tävling för annars blir hon för laddad.







Jag och hundarna på Gotland, blåste lite =)




Tävlingar

Har tävlat en hel del den sista tiden. Var i Sjöbo 6-8 augusti. Med Wilja tävlade jag agilityklass 3 på fredagen. Debuten och allt. Hon gick så bra någon,  en stor sväng och tyvärr en vägran på näst sista hindret. Blev ändå 9/45 starter.

På lördagen tävlade jag med båda Nemo och Wilja. Wilja gick så fint i agilityklassen 6/59 starter och vår första sm pinne =). I laget med henne hade jag 5 fel i båda. En vägran och i den andra för beröring. Men trots det fick vi en sm-pinne med laget också.  Yippie

På lördagen tävlade jag med Nemo också. I hoppklass 3 diskade vi oss (mitt fel). Nemo var nolla i sitt lopp i Agilityklassen och 15 fel i hoppklassen.

På söndagen tävlade jag Hoppklass 2 med Wilja. Sista pinnen väntar där till trean. Hon rev ett hinder (första på hela helgen) men hon kom helt fel på det så det var mitt fel. Men snabb var hon allt det andra kändes jätte bra.
Med Nemo blev det disk i Agilityklass 2. Han lyssnade helt enkelt inte =)

I helgen åker vi till Kungsbacka. Ska bli så kul. Stannar nog i Ullared på vägen hem också =)
ha det bra




RSS 2.0