Härlig helg


Har varit ledig hela helgen. Har varit och kollat när min syster har tävlat. Hon gjorde debut i helgen i 1.25, nationell dessutom. Hon fick bara ett riv och såg jätte fint ut. Duktiga Jenna och Goldy <3


Wilja har varit med på tävlingarna. Bra träning för henne att bara sitta och titta och ta det lugnt. Hon var super duktig. Satt på läktaren i 6 timmar. Mindre kul var det när folk frågade: Vad är det för raser i den hunden?, Vilken fin border collie =). Jaja inte många som vet hur en Australian Shepherd ser ut.
Jenna och Goldy

 

 


Har tränat lite agility i helgen. Med Nemo blev det mest kontaktfält och slalom. Med Wilja bara starter som blir bättre och bättre. Annars har jag bara tagit det lugnt med långa promenader, film och allmänt skönt.

Veckan som kommer blir nog inte lika härlig. Har en 50 timmars vecka med jobb framför mig.



Längtar tills det ser ut såhär igen


Nemo och Wilja <3


Du är det finaste jag vet,
du är det dyraste i världen.
Du är som stjärnorna,
som vindarna, som vågorna, som fåglarna,
som blommorna på marken.
Du är min ledstjärna och vän,
du är min tro, mitt hopp, min kärlek.




Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge

För du är där när ingen ser mig
Du är där när stormen yr
Du är där när natten skrämmer
Och du är där när dagen gryr
Jag vill alltid ha dig nära
När som åren läggs till år
Och vad livet vill oss lära
Är att framtiden är vår





Sträckt sig?


Wilja sträckte sig troligtvis förra veckan på träningen. Hon halkade till ganska rejält men tänkte inte så mycket mer på det. Men ett par dagar efter märkte jag att hon var stel och hade ont i musklerna i bakbenet. Hon har däremit inte haltat. Nu är hon mycket bättre. Men kommer att ta det völdigt lugnt ett par veckor till. Blir bara promenader och lite lydnadsträning. Christer ska antagligen massera henne i helgen så får jag se vad han säger.

Nemo har varit hos morfar några dagar och hos mina föräldrar, jätte snällt verkligen. Inte lätt att ha Nemo hemma när Wilja löper. Men idag hämtade jag honom. Man saknar verkligen honom när han inte är hemma.

Nu ska jag ut en sväng med hundarna. I morgon är det jobb igen.

Nemo 5 år




Idag fyller världens finaste staffe 5 år. Min underbara Nemo. <3.
Nemo som är utställningschampion, Mh testad, uppflyttad till lydnadsklass 2 och tävlar i Agilityklass 2 och Hoppklass 3. En allround staffe =)












Grattis till alla andra i kullen. Tack till Agneta och Magnus(Crudha-staffords) för denna fina hund.





Wilja


Wilja började löpa för några dagar sedan så det blir ingen tävling för hennes del i Åhus. Lite synd men gör ändå inte så mycket. Nemo däremot ska jag tävla med på lördag. Det blir den sista för i år. Säsongen är så gott som slut iallafall i södra Sverige. Hade man bott i Stockholm och runt där finns det mycket inomhustävlingar. Men det ska bli skönt med ett litet uppehåll. Träna massor i stället =)

Beställde en bok för några dagar sedan och idag kom den med posten. Verkar vara jätte bra. Handlar bland annat om uthållighet, styrketräning, kondition, nervarvning och uppvärmning.



Nu är det dags för en långpromenad. I eftermiddag ska jag till veterinären med båda hundarna. Men bara vaccination.
Ha det bra










RSS 2.0