Månadstävling

Var med på månadstävlingen igår. Nemo gick jätte bra, bara jag som klantade till det i början av banan och ropade inte hans namn tillräckligt tidigt. Men resten klarade vi galant. Var en hoppklass 3.

Med Wilja testade jag starter. Men gick inte så bra.  Hon blir så stressad i starten och bli då ofokuserad. Det som händer i början av loppet. Efter slalomen kändes det jätte bra. En slalomingång vi behöver träna mer på. Vi vann, vi var de enda som kom i mål av klass 3 hundarna.  Men hon var lite för överladdad eller vad man ska säga. Vi kan mcyket bättre =) Finns filmer längre ner

Månadstävling


Månadstävling


Onsdag

Är ledig idag också. Men jobbar sen fyra dagar. Idag har det mest blivit städning, tvättning och sånt. Har gått en långpromenad med hundarna. Skulle egentligen vaccinerat dom idag men väntar tills nästa vecka. Ska på månadstävling ikväll och vet inte om de får anstränga sig efter sprutan. I vilket fall är det lika bra att vänta.


Nu är det inte långt kvar tills mamma och deras valp föds =) Nu är det bara att hoppas att det blir valpar och en tik. Men enligt Pia verkar det som Sally är ganska så stor =).

Yummie

Göteborg

Var i Göteborg med Nemos lag i söndags. Åkte tidigt på morgonen. Tyvärr kom vi trea och det var bara två sm pinnar. Nemo gick däremot snabbt och tigtha och bra svängar så jag är nöjd med honom.  Men vi har sån otur, på tre tävlingar  har vi kommit trea när det är två sm pinnar. Men vi har fler chanser.

Idag har jag varit och tränat lite. Tränade mest kontaktfält med båda. Hade locket till Wilja idag och det räckte med en gång sen var kontaktfälten mycket bättre.

I morgon är det månadstävling på klubben. Tänkte att båda skulle vara med. Bra träning. Wiljas starter har varit bättre nu. Men krävs mycket träning med det. Nu är det bara en agilitytävling kvar och den är i Åhus andra helgen i oktober. Sen är det bara träning som gäller. Ser framemot det också. Kul att träna lite mer lydnad, lite sök och annat som man inte hinner med i vanliga fall.

Idag har jag varit ledig, skönt att vara ledig mitt i veckan också. Ikväll blir det en långpromenad sen bara en lugn kväll.

Nemo trivs bäst på agilitybanan =)



Onsdag

Har jobbat i tre dagar nu. Men i morgon är jag ledig, så skönt. I morgon ska jag träna med Emie och på kvällen har jag kurs, tävlingsagility.

I helgen ska jag och Nemo till Göteborg och tävla med hans lag. NU hoppas vi på den sista pinnen =).



Boön

Gått en härlig promenad med mamma, Azta och Wilja. Var så dåligt väder så Nemo fick stanna hemma. Han gillar inte regn så mycket. Men Wilja och Azta hade kul.


Härlig söndag


Vilken härlig helg det har varit. Inte vädret direkt men att ina ha någon planerat.  Bestämde mig för att inte åka till Falköping och tävla i helgen. Har varit iväg i stort sett varje helg så var skönt att bara vara hemma.

Igår var Niklas och Jenna hos mig. Kollade på film, åt pizza och godis. Det var trevligt.

Idag har jag och hundarna gått 1 mil. Gillar långa promenader. Har även ätit middag hos mamma och pappa. Pappa som lagat jätte god fläskfile idag =)

I morgon ska jag röntgas. Hoppas det hittar något på röntgen så man slipper denna verk sen.





Ha det bra

Wilja 3 år

Idag fyller min underbara, söta, glada Wilja 3 år. Grattis till alla andra i Missnutts Diamond kullen.


Wilja 8 veckor


Nemo laghopp, Öland


Wilja agilityklass 3 öland


En film på mig och Ior från Öland, Emelies fina prins






Kommer fler filmer från helgen ikväll =)

Tisdag


Började dagen med en långpromenad. Regnade men var ganska skönt ändå. Inte enligt Nemo, han hatar regn =).
Ska jobba i eftermiddag och är skönt att veta när man går till jobbet att de är motionerade. Annars har det varit en lugn dag.


Ska äta tacopaj nu som jag gjorde igår,mums.
Ha det bra





Öland och Råådalen

Har tävlat hela helgen. Stigit upp 04.30 båda dagarna. Men har haft två trevliga dagar. På Öland tävlade vi med Nemos lag. Kom precis utanför sm pinnen. Nemo var nolla och de andra också. Men det räckte ändå inte.

Med Wilja tävlade jag agilityklass 3 och hoppklass 3. Agilityklassen var en riktigt klurig bana. Men vi klarade den bra tycker jag. Hon rev ett hinder för att jag sa hennes namn för tidigt. Hade troligtvis blivit sm-pinne annars =). Men huvudsaken var att hon gick bra. I hoppklassen valde jag att diska henne. Hon var alldelses för ivrig i starten.

Igår i Råådalen hade vi sån otur. Med Wiljas lag blev vi 4 och det var 3 sm pinnar.
I hopploppet med Nemo där vi saknar en pinne till SM kom vi precis utanför sm pinne. Blev trea och det var två pinnar. Nemo nollade detta loppet också. Sista klassen var också ett hopplopp. Nemo nollade detta lopp. Han gick så fint. Men tyvärr diskade sig sista hunden så blev inget där heller.  Hade bara tre hinder kvar. Men så nära vi var. Ja det finns fler chanser kvar.

Man kan bara hoppas på att det ska gå vägen. Nemo har varit jätte duktig med tre nollade lopp denna helgen.

Tävlade  Emeliesn Ior på Öland också. Han gick jättre bra =) 5 fel i båda klasserna. 

Nu ska jag iväg och träna med Emelie i Sölvesborg.

Ha det bra


Agilityträning


Idag har jag varit i Sölvesborg och tränat agility med Emelie och hennes hundar. Vi byggde upp en hoppklass 3 från Kungsbacka. En ganska klurig bana. Wilja gjorde rätt och jag fel =) Men är nöjd med träningen. Blev en rolig träning.


Annars har jag inte gjort så mycket idag. En skön dag helt enkelt. Imorgon blir det träning igen fast mest kontakttfält. Sen blir det två dagars vila för att sen åka till Öland och Råådalen.


Wilja och Wiggo i husvagnen




Tävling

Då har jag tävlat i helgen med lite blandade resultat, 5 fel ett par nollade, disk osv. Men är nöjd. Wilja var väldigt laddad igår i Lund. Idag kändes det bättre. Men kul när hon är sån. Bara jag som måste hänga med. Nemo har också varit duktig. Vi fick vår tredje SM Pinne med laget igår. En kvar nu till SM, hoppas, hoppas =)
Wiggo har varit hur go som helst att ha med. Han får gärna följa med fler gånger Emelie =). Han gick jätte bra i laget med ett nollat lopp.


Nu är det dags att städa ur husvagnen.
Nästa helg blir det Råådalen och Öland


Finns filmer lite längre ner på två lopp. Morfar filmade idag

Ha det bra

Filmer


Lund och Höör



I helgen blir det tävling igen. Lund i morgon och Höör på söndag. Ska bli så kul. Extra kul också när det är laget med båda hundarna. Sen blir det debut för Wilja i Hoppklass 3 =). Tänk att hon är ett ren klass 3 hund nu och det känns som att det  har gått ganska fort.

I eftermiddag blir det lite kontaktfältsträning med Nemo. Sen blir det att packa husvagn och allt som ska med i helgen.


Hoppas ni får en bra helg

RSS 2.0