Agility i Malmö



Tävlade Wilja igår i Malmö "mässhallar" vid Jägersro. I  den internationella agilityklassen blev vi 6:a och Sm-pinne. Hon fick någon stor sväng och jag kunde sprungit på lite mer själv men var så tight på banan så vågade inte riskera det. Hon var iallafall nolla och jag är jätte nöjd med henne. Starterna var inte så bra idag. Men var så tight i starten. Behöver ställa henne några meter fån första hindret. Men gick inte där. Gick förbi första hindret iallafall. Sen valde jag att starta henne. Men hon var så laddad och kändes fräsch. Alla hindrena var på max, 65 cm och det var inte några problem.




Underbara Wilja


Lång helg

Jobbat hela helgen. Men har hunnit med en hel del iallafall. Idag hann jag med att träna "söndagsträningen" med Wilja. Sagabus var också med idag. Hon är så go =) LIka pigg framåt och glad som hon varit hela tiden. Idag tränade vi lite kontaktövningar, inkallning mm.

Nöjd Saga efter träningen


Här kommer en film från träningen. Wilja missar ett hinder. Men mitt fel så tog inte om det.. Annars tycker jag hon gick bra. Stod helt ok i starten.





Nu ska jag sova
Godnatt



Träning







Tränat i ridhuset idag. Tränade både Wilja och Nemo. Nemo som inte tränat på 2,5 månad kändes fräsch.
Lilla Saga var också med. Sprang genom tunnel, tränade kontaktövningar mm. Så söt är hon.

Wilja var väldigt pigg idag. Men starterna funkade bra ändå. Känns så skönt nu. Man kan lita på henne mer och mer. Fick en del stora svängar idag, men annars kändes det bra.




RSS 2.0